Publicat de: andreiuta | august 4, 2009

Scapa de celulita in 9 minute.

Dupa numeroase reclame, teste si promisiuni imi vine greu sa mai cred in “incredibilele” solutii despre produse extra-mega-fantastice anti-celulita. Le-am incercat pe toate, insa numai cateva au dat rezultate.

In ultimele luni am auzit cu totii de noul produs miracol din SUA, Serul Adonia LegTone™ care reduce vizibil aspectul celulitei in doar 9 minute. In SUA tot stocul de acest ser anticelulitic s-a epuizat in 10 zile de la lansarea pe piata. Ziarul The Sun relata ca 100.000 de britanice l-au cumparat la numai cateva zile dupa lansare.

Testele clinice au dovedit o scadere de 47% a aspectului celulitei in doar 9 minute, si 72% in 6 saptamani.

Conform declaratiilor din media, cei care au inventat acest ser ar trebui sa fie laureati ai premiului Nobel (pentru aparitii media pe tema Adonia, click aici)

In mod cert merita incercat. Dupa multe saptamani de negocieri internationale, am primit in sfarsit dreptul de a aduce Adonia si in Romania!

Pentru mai multe informatii despre produs si instructiuni de utilizare, click aici.

Sunt sigura ca si tu esti sceptica. Cine nu ar fi? De aceea iti ofer 30 de zile de testare si returnare si o reducere de 50 DE LEI doar daca comanzi acum de pe www.adonialegtone.ro. Oferta este valabila NUMAI pana la 31 mai 2009!

Daca nu esti satisfacuta de rezultatele obtinute cu Adonia, poti foarte usor sa returnezi produsul, iar noi iti vom da banii inapoi fara nici o problema. Ne asumam noi tot riscul. Tot ceea ce poti sa pierzi tu este aspectul neplacut al celulitei.


Lasă un comentariu

Categorii