Publicat de: andreiuta | ianuarie 20, 2010

ASIGURAREA SUSTINERII MORALE

Ce aveţi nevoie să primiţi de la ceilalţi? Un specialist de vârf din domeniul vânzărilor vorbeşte cu soţia sa la telefonul mobil de patru ori pe zi. îi place să aibă pe cineva cu care să împartă progresele sale, cu urcuşuri şi coborâşuri, cu încercări şi necazuri

Decideţi ce susţinere doriţi de la oameni. Toţi avem în viaţa noastră oameni care doresc să ne susţină, în special dacă şi noi dorim să-i susţinem la rândul nostru.

Pe cine aveţi alături? Gândiţi-vă la un grup larg de suporteri potenţiali. Parteneri, prieteni, colaboratori, directorul de vânzări, oamenii din grupurile dumneavoastră sociale, gânditori new-age, comunitatea, Camera de Comerţ, noi cunoştinţe, clienţi

Definiţi exact genul de susţinere morală dorit, consultând lista de pe pagina anterioară. După aceea, stabiliţi-vă obiectivele şi împărtăşiţi progresul cu suporterul dumneavoastră. Simpla raportare zilnică a progresului către cineva, de exemplu, văpoate deschide o nouă cale sau vă poate ajuta să vă formaţi unobicei. Fac acest lucru cu o prietenă de-a mea care are de temenea propria ei firmă.

Gândiţi-vă un moment. Cu cine puteţi discuta? Veţi fi surprins sâ aflaţi cât de mulţi oameni ar dori să beneficieze de această susţinere morală reciprocă.


Lasă un comentariu

Categorii